BRUIDSREPORTAGE

YES,
JULLIE GAAN TROUWEN!

Hoe mooi is het om terug te kunnen kijken op deze bijzondere dag en alles weer opnieuw te kunnen beleven. Een mooie, pure registratie van jullie trouwdag waarbij de camera niet alleen op het bruidspaar is gericht maar ook de grappige en emotionele momenten van jullie gasten laat zien. Ik loop rond, op zoek naar de mooiste plaatjes en zoom graag in op de details. De sfeer, de mensen, ik laat alles zo veel mogelijk zijn gang gaan voor de meest pure foto’s en probeer zo min mogelijk in te grijpen. Ook tijdens de shoot zal dit het geval zijn. Veel bruidsparen vinden dit het spannendste deel van de dag, maar maak je geen zorgen! Geniet van elkaar, dit is een van de weinige momenten waarbij jullie zo goed als alleen zijn dus maak hier gebruik van. Neem de tijd om elkaar te bewonderen, te knuffelen, lach en denk vooral even niet aan de shoot, dan ontstaan de mooiste beelden. 

Bekijk hieronder de bruidsreportages of scroll naar beneden voor meer informatie!

Alexander & Eefje
Teus & Suzanne
Ida & Cazimir
Maarten & Anne-Marie

INFORMATIE

Reportages zijn vanaf € 1295,- voor 6 uur fotografie. Elk uur extra is €150,- zo kan je zelf beslissen voor hoeveel uur je mij erbij wilt hebben. Per uur krijg je ongeveer 35 bewerkte foto’s. 

Een goede klik met de fotograaf is belangrijk, ik hang tenslotte de hele dag om jullie heen! Van te voren hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we jullie wensen en denk ik zo veel mogelijk met jullie mee. 

Alle foto’s worden met zorg geselecteerd en bewerkt zodat er een mooie afwisselende serie ontstaat. De beelden krijgen jullie in hoge resolutie digitaal aangeleverd, zodat jullie deze kunnen delen met al jullie vrienden en familie. 

De mooiste bruiloft is er eentje die helemaal past bij het betreffende bruidspaar, daarom is er van alles mogelijk, bijvoorbeeld ook bruiloften van minder dan 6 uur fotografie.  Neem contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekene